Lil Yachty en meer een week voor WOO HAH! naar Wireless 2019

Lil Yachty, LottoBoyzz en meer zijn aangekondigd voor Wireless 2019. Het Britse festival vindt een week voor WOO HAH! 2019 plaats.

Naast Lil Yachty en LottoBoyzz zijn ook THEY., One Acen en Tiwa Savage toegevoegd aan de line-up van het hiphopfestival. Voor Lil Yachty is dit tot nu toe het enige geplande Europese optreden; de kans dat er meer volgen is daardoor groot.

Wireless wordt een week eerder gehouden dan WOO HAH!. Onder meer Travis Scott, Rae Sremmurd en Sheck Wes staan al voor beide festivals geprogrammeerd. De kans dat er nog meer overlap tussen de affiches komt, is dan ook zeker aanwezig.

Lil Yachty

Miles Parks McCollum, beter bekend onder de naam Lil Yachty, is een Amerikaanse rapper. Hij brak in 2015 door met de hits ‘One Night’ en ‘Minnesota’ en is inmiddels een van de grotere namen binnen de rapscene. In 2016 kwam zijn eerste mixtape uit, genaamd Lil Boat. De afgelopen jaren heeft Lil Yachty samenwerkingen gedaan met Migos, Juice WRLD en Playboi Carti. Zijn derde studioalbum, Nuthin’ To Prove, kwam in 2018 uit. Wireless is zijn enige Europese datum tot nu toe.

Wireless 2019

Wireless 2019 vindt plaats van 5 tot en met 7 juli en kent het Londense Finsbury Park als decor. Het festival kent qua affiche regelmatig overlap met WOO HAH! en Dour en richt zich vooral op hiphopartiesten. Voor aankomende editie zijn onder meer Travis Scott, Migos, Cardi B en A$AP Rocky gestrikt voor een optreden. De kaartverkoop is inmiddels al gestart. Meer informatie over Wireless is te vinden op de website.