Travis Scott, Migos en meer naar Wireless 2019

Travis Scott

Het Duitse Wireless festival maakt vandaag de eerste namen bekend voor de editie van 2019. Onder andere Travis Scott, Migos en James Blake reizen af naar Frankfurt. 

Nu het aankondigingenseizoen weer is begonnen, kan ook Wireless Germany niet achterblijven. Zo heeft de organisatie van Wireless 2019 vandaag de eerste artiesten bevestigd. Hieronder de volledige lijst met namen voor het festival:

– Travis Scott
– Migos
– Marteria & Casper
– Bonez MC & Raf Camora
– Rita Ora
– Rae Sremmurd
– J Balvin
– James Blake
– Lil Baby
– Gunna
– Bausa
– Shirin David
– UFO361
– KC Rebell
– Hayley Kiyoko
– Azet & Zuna

Vorig jaar vond het festival plaats in Londen. Hier stonden vorig jaar onder meer J. Cole, Post Malone en Migos op het affiche. Gezien de data van Wireless, 5 tot en met 7 juli, zijn de namen op de line-up meteen kanshebbers voor WOO HAH! 2019. Dit vindt namelijk een week later plaats, van 12 tot en met 14 juli. De kans is dus aanwezig dat een aantal acts ook naar Hilvarenbeek afreist.

Travis Scott

Stevie Wonder, Drake, James Blake, Kid Cudi, Frank Ocean en The Weeknd zijn zomaar een greep uit de gastartiesten met wie Travis Scott werkt op zijn meest recente album Astroworld. De 26-jarige Scott brak drie jaar geleden door met zijn eerste langspeler Rodeo. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de hiphopscene. De rapper scoorde hits met nummers als Antidote, Goosebumps en Pick Up The Phone. Met zijn nieuwe album Astroworld op zak is de rapper aan een grote tour begonnen. Zo is de rapper volgend jaar onder andere te zien op Roskilde en Wireless Germany. In 2018 zou Scott op Pukkelpop te zien zijn, maar deze show heeft hij moeten cancelen. In 2016 gebeurde hetzelfde met Lowlands. Zou de rapper in 2019 een gaatje hebben in zijn touragenda om de Benelux aan te doen?

Wireless Germany 2019

Wireless Germany 2019 vindt plaats van 5 tot en met 7 juli in Frankfurt. Op de Engelse editie van 2018 waren onder andere Post Malone, J. Cole en Stormzy te vinden. Dit jaar strijkt het festival voor de tweede keer neer in Duitsland. Onder andere Travis Scott, Migos en James Blake zijn te zien in Frankfurt. Tickets zijn nog niet in de verkoop, maar hier wordt binnenkort meer over bekendgemaakt.