Lollapalooza Chicago 2019 bevestigt The Strokes en meer

The Strokes

Lollapalooza 2019 heeft opnieuw een affiche om van te kwijlen. In Chicago staan deze zomer onder andere Childish Gambino, Tame Impala en The Strokes op de planken.

Met maar liefst acht headliners is de line-up van Lollapalooza Chicago er één van je dromen. Naast bovendgenoemden zijn onder andere ook Twenty One Pilots en J Balvin van de partij. En dan is er nog een hele lijst aan namen die niet als headliner op de poster staan.

Het vier-daagse festival vindt plaats van 1 t/m 4 augustus. Tame Impala heeft de komst naar onder andere Lowlands later die maand al bekend gemaakt. Ook Pukkelpop ziet zowel Tame Impala als Twenty One Pilots op de planken verschijnen in augustus. Over een optreden voor The Strokes op Lowlands werd eerder al gespeculeerd. Gelukkig sluit het geweldige affiche van Lollapalooza dit klaarblijkelijk nog niet uit.

The Strokes

Het in 1998 opgerichte The Strokes is bij het grote publiek bekend door de hit ‘Last Nite’. De Amerikaanse rockband bracht in 2013 voor het laatst een langspeler uit, Comedown Machine. Wanneer de opvolger komt, is niet bekend. Volgens eerdere geluiden zou dit nieuwe album al in 2017 verschijnen. The Strokes heeft sinds een optreden op Lollapalooza in het voorjaar van 2017 niet meer op het podium gestaan. Deze zomer zijn de heren dus weer op de festialweides te bewonderen.

Lollapalooza 2019

Met edities in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa is Lollapalooza een van de meest bekende festivals ter wereld. Op de verschillende festivals kan je genieten van de muziek van de beste artiesten ter wereld.

Lollapalooza Chicago wordt van 1 tot en met 4 augustus gehouden in het Grant Park in Chicago. Combitickets voor vier dagen zijn inmiddels in de verkoop. Vorig jaar bevonden onder andere Arctic Monkeys, Bruno Mars, Jack White en The Weeknd zich onder de grote namen. Meer informatie over de komende editie en de verkoop van tickets is te vinden op de officiële festivalwebsite.