Pohoda Festival 2019 strikt Lianne La Havas

1290
Lianne La Havas
Lianne La Havas, @Kamiel Scholten Fotografie

Een nieuwe naam voor Pohoda Festival. De organisatie maakt vandaag de komst van Lianne La Havas bekend. De Britse singer-songwriter staat deze zomer op het Slowaakse evenement.

Langzaam maar zeker begint de poster van Pohoda Festival vorm te krijgen. Zojuist werd de Britse zangeres, Lianne La Havas bekend gemaakt. Voor de zangeres is dit de eerste festivalshow. Ze staat naast de eerdere bevestigingen als Mura MasaLiam Gallagher en The 1975.

Lianne La Havas

De Britse folk- en soul zangeres Lianne La Havas ken je onwaarschijnlijk van haar bekende cover van ‘Say a Little Prayer’ en ‘Unstoppable’. Ze heeft twee albums uit waarvan het laatst Blood dateert uit 2015. Vorig jaar kon je de Britse nog aan het werk zien op Sziget.

Pohoda Festival 2019

Pohoda Festival 2018
Photo: Ruben den Boer / Festileaks

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt plaats nabij de stad Trenčín, waar het lokale vliegveld jaarlijks wordt omgetoverd tot festivallocatie. Aankomende zomer vindt de 23e editie van het festival plaats van 11 tot en met 13 juli 2019. Niemand minder dan Liam Gallagher, Lykke Li, Skepta, The Roots, The 1975 en Mura Masa zijn al aangekondigd op het kleurrijke affiche. Tickets voor het festival zijn inmiddels al een tijdje in de verkoop. Meer informatie vind je op de officiële website.