Pohoda Festival strikt Mura Masa 2019

Een nieuwe naam voor Pohoda Festival 2019. Mura Masa is deze zomer van de partij op het Slowaakse festival, dat plaatsvindt van 11 tot en met 13 juli.

Multi-instrumentalist Mura Masa wordt op een affiche bijgeschreven met onder meer Liam Gallagher, The 1975, Lykke Li, Skepta en The Roots. Afgelopen dinsdag werd ook de Nederlandse ska-band Bazzookas aan de line-up toegevoegd.

Mura Masa

Mura Masa is een Engelse producer en multi-instrumentalist die sinds 2014 aan de muzikale weg timmert. Hoewel hij in 2015 al successen boekte met nummers als ‘Firefly’ en ‘Love For That’, brak hij in 2016 pas echt door met het nummer ‘Lovesick’. In 2017 verscheen vervolgens zijn debuutalbum Mura Masa.

De afgelopen jaren was Mura Masa al op talloze Europese festivalweides te vinden. Dit jaar doet hij onder meer Sziget en Pohoda Festival aan.

Pohoda Festival 2019

Pohoda Festival 2018
Photo: Ruben den Boer / Festileaks

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt plaats nabij de stad Trenčín, waar het lokale vliegveld jaarlijks wordt omgetoverd tot festivallocatie. Aankomende zomer vindt de 23e editie van het festival plaats van 11 tot en met 13 juli 2019. Niemand minder dan Liam Gallagher, Lykke Li, Skepta, The Roots, The 1975 en Mura Masa zijn al aangekondigd op het kleurrijke affiche. Tickets voor het festival zijn inmiddels al een tijdje in de verkoop. Meer informatie vind je op de officiële website.

Benieuwd hoe het Slowaakse festival wordt ervaren? Check dan snel het festivalrapport van afgelopen editie.

Pohoda Festival Logo

Pohoda Festival 2019

Locatie
Slowakije
Trencín, Slowakije
Datum 11-13 juli 2019
Line-up
Death Grips
Vitalic
Viagra Boys
Tickets Niet meer beschikbaar.