Bizzey, Latifah en meer naar Solar Weekend 2019

767
Solar Weekend 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Solar Weekend 2019 maakt vandaag de volledige line-up bekend. Onder meer Bizzey en Latifah staan deze zomer in Roermond.

Daarnaast staat ook onder meer Mr. Belt & Wezol op het affiche. Een overzicht van de nieuwe namen en de poster vind je hieronder.

 • Bizzey
 • Cache Royale
 • Cookies and Cream
 • Ellen Allien
 • FeestDJRuud
 • Housequake
 • Idaly
 • Kamping Kitsch Club
 • Kobosil
 • La Fuente
 • Latifah
 • Little Big
 • Luke Slater
 • Marcel Fengler
 • Memphis Maniacs
 • Mr. Belt & Wezol
 • Poke
 • Rod
 • Shermanology & Dennis Quin
 • Sidney Samson
 • Slam
 • Tony Junior
 • Zonderling

Eerder maakte de organisatie de komst van onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig, Broederliefde en Fedde Le Grand bekend. Met deze aankondiging is de line-up voor het festival compleet.

Bizzey

Leonardo Roelandschap, beter bekend als Bizzey, is een Nederlandse DJ en hiphopartiest. Vóór zijn solocarrière stond hij bekend als de frontman van Yellow Claw. Hij scoorde veel hits en werkte samen met onder meer Kraantje Pappie, Don Diablo en niemand minder dan Diplo. Dit jaar staat hij op verschillende festivals, waaronder Paaspop en Solar Weekend.

Solar Weekend 2019

Solar Weekend wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd bij recreatiegebied De Weerd in Roermond. Het festival zelf vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 4 augustus. Dit jaar sluit Broederliefde met zijn clubconcept Nightvision, waarin de band enkele favoriete live-artiesten en DJ’s meeneemt, het evenement af. Voor meer informatie en voor de ticketverkoop bezoek je de website van het festival.

Bekijk ook zeker ons Festivalrapport van de editie van vorig jaar. Je leest hierin over de ervaringen van de festivalgangers in 2018.

Joëlle van Wissen
Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Samen met Irene in te huren voor een avond slettendisco vol goedkope hits. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.