Bospop 2019 maakt line-up compleet met Rowwen Hèze en meer

Bospop 2019 maakt de laatste namen voor de komende editie bekend. Rowwen Hèze en Darryl Hall & John Oates maken de line-up van het festival compleet.

Met de toevoeging van Rowwen Hèze en Darryl Hall & John Oates is het affiche van Bospop 2019 dus rond. Check de officiële bevestiging van het festival hieronder.

Eerder werden onder meer Skunk Anansie, Flogging Molly en Joe Jackson bekend gemaakt voor het festival in Weert. Het festival vindt dit jaar, voor één keer, drie dagen lang plaats.

Rowwen Hèze

Rowwen Hèze ziet in 1985 het levenslicht in het Limburgse America. Na een aantal wisselingen in de samenstelling betreden de mannen in 1992 het podium van Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. Deze optredens betekenen een landelijke doorbraak voor de groep. Inmiddels is de band een van de grootste Nederlandse popacts. Met de hits als ‘Bestel Mar’ en ‘Limburg (Kwestie van geduld)’ weten ze iedere zaal plat te spelen.

Bospop 2019

Bospop
Foto: Mathilda van Toor / Festileaks

Bospop 2019 vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Weert. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurstent, de Café Area en een sfeervolle festivalmarkt. Dit jaar staan onder andere Sting, Snow Patrol, Skunk Anansie en Level 42 op de Weertse bodem. Check de website van het festival voor meer informatie. Via dit kanaal kun je ook je tickets kopen.

Benieuwd wat de bezoekers van de 2018-editie vonden? Lees er alles over in het Festivalrapport.

Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen