Bospop 2019 krijgt derde festivaldag

Photo: Louise Vos / Festileaks

Vandaag kondigt Bospop 2019 aan dat het festival drie festivaldagen in beslag neemt. Het festival heeft namelijk een derde grote naam weten te strikken. De organisatie maakt woensdag 19 december alle headliners bekend.

Nadat eerder deze week de komst van Level 42 naar het evenement in Weert was gelekt, komt dus nu het nieuws naar buiten dat het festival eenmalig drie dagen duurt. Tribute- en coverbands verzorgden voorgaande jaren de vrijdagavond, maar in 2019 is er dus een volwaardige eerste dag inclusief publiekstrekker.

Woensdag 19 december wordt duidelijk welke bands Bospop heeft weten te strikken: de organisatie presenteert dan alvast alle headliners. De kaartverkoop start vervolgens op zondag 22 december.

Bospop 2019

Photo: Louise Vos / Festileaks

Bospop 2019 vindt plaats van 12 tot en met 14 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area en een sfeervolle festivalmarkt. Afgelopen editie waren onder meer a-ha, Billy Idol, Live, UB40 en Simple Minds van de partij.

Voor 2019 zijn nog geen headliners bekend, maar eerder werd wel de komst van Level 42 verklapt. Check de website van het festival voor meer informatie. Via dit kanaal start zaterdag 22 december de kaartverkoop.

Benieuwd wat de bezoekers van de 2018 editie vonden? Lees er alles over in het Festivalrapport.

Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel