Bospop
Tickets
8-10 juli 2022
Nederland
Weert, Nederland

Level 42 naar Bospop 2019

Level 42
Photo: Tina Korhonen

De eerste naam voor Bospop 2019 is een feit. Op de Facebook evenementenagenda van Level 42 is te zien dat de Britten op 12 juli op het festival in Weert spelen.

Na de 2018 editie van het Limburgse festival, waar onder andere a-ha, Billy Idol, LiveUB40 en Simple Minds te zien waren, is de eerste naam van de 2019 editie gelekt. Level 42 laat weten op het festival in Weert te spelen. Check hier de evenementen pagina van Level 42.

UPDATE: Inmiddels is Level 42 bevestigd door Bospop zelf. Dit maakt dat de band officieel de eerste naam is voor het Limburgse festival. Ook laat het festival weten de overige bands woensdag 19 december te presenteren.

Level 42

Level 42 is een Britse funkband. De band scoorde in de jaren 80 enorme hits met onder andere ”Lessons In Love”, ”Love Games”, ”Running In The Family” en ”It’s Over”. De band draait voornamelijk om frontman en bassist Mark King. Tijdens hun Eternity Tour 2019 waren ze maar liefst 12 keer te zien in Nederland.

Bospop 2019

Photo: Louise Vos / Festileaks

Bospop 2019 vind plaats van 12 tot en met 14 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area én een sfeervolle festivalmarkt. Afgelopen editie waren onder meer a-ha, Billy Idol, LiveUB40 en Simple Minds van de partij. Over de line-up en ticketprijzen is nog niks bekend. Check de website van het festival voor meer informatie.

Benieuwd wat de bezoekers van de 2018 editie vonden? Lees er alles over in het Festivalrapport!

Bospop Logo

Bospop 2022

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 8-10 juli 2022
Line-up
Skunk Anansie
Kensington
Sting
Tickets Kopen