Bospop 2019 bevestigt Joe Jackson, The Cat Empire en meer

The Cat Empire

Het Limburgse festival Bospop voegt vandaag nieuwe acts toe aan de line-up. Onder meer Joe Jackson en The Cat Empire zijn tussen 12 en 14 juli te zien in Weert. Daarnaast staat het tijdschema online.

Naast Joe Jackson en The Cat Empire maakt de organisatie nog twee andere acts bekend: Rival Sons en The Magpie Salute. Met deze vier toevoegingen is de affiche zo goed als compleet. In de tijdtabel is te zien dat nog twee namen ontbreken.

Eerder bevestigden de Limburgers al de komst van headliners Snow Patrol, John Fogerty en Sting en de organisatie maakte bekend dat het evenement eenmalig drie volledige festivaldagen kent.

Joe Jackson

David Ian Jackson, zoals Joe Jackson eigenlijk heet, is een Britse muzikant. Hij is voornamelijk bekend geworden dankzij de combinatie van zang en piano. Vanaf 1978 heeft de zanger een groot aantal albums uitgebracht en vorige maand kwam zijn meest recente plaat Fool uit. Uit al deze langspelers zijn verschillende hits voortgekomen. Zo zijn ‘Steppin’ Out’, ‘Real Men’ en ‘Is She Really Going Out With Him’ wereldberoemd geworden.

Bospop 2019

Bospop
Foto: Mathilda van Toor / Festileaks

Bospop 2019 vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Weert. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area en een sfeervolle festivalmarkt. Dit jaar staan onder andere Sting, Snow Patrol, Skunk Anansie en Level 42 op de Weertse bodem. Check de website van het festival voor meer informatie. Via dit kanaal kun je ook je tickets kopen.

Benieuwd wat de bezoekers van de 2018-editie vonden? Lees er alles over in het Festivalrapport.

Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Michel Stempher

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

Meer van Michel