Best Tracks: Dit zijn jullie favoriete nummers van P!nk

Pink P!nk

Komende zomer is P!nk weer te vinden op de Europese festivals. Met haar enorme oeuvre moet het lastig zijn om een goede setlist samen te stellen. Wij vroegen jullie naar haar Best Tracks en zetten ze op een rijtje. Nu maar hopen dat ze meeleest…

Dat de shows van P!nk een spektakel zullen worden is zeker. De echte vraag is welke nummers ze zal spelen. Jullie weten in ieder geval wel wat jullie willen! Dit is jullie top 10 beste P!nk nummers:

Top 10 countdown

10. ‘Just Give Me a Reason’
09. ‘Trouble’
08. ‘Walk Me Home’
07. ‘Get The Party Started’
06. ‘So What’
05. ‘Sober’
04. ‘God Is a DJ’
03. ‘Just Like a Pill’
02. ‘What About Us’

01. …

Op nummer 1 vinden we superhit ‘Raise Your Glass’. Hoe kan het ook anders? Het nummer lijkt geschreven voor de festivalweides. Glas zul je niet snel vinden, maar reken er maar op dat die bekers bier de lucht in gaan!

Wist je dat…

  • … P!nk’s festivalshows worden gekenmerkt door extravagante outfits, uitgebreide choreografie en spectaculaire stunts? De zangeres vliegt geregeld over het publiek heen.
  • … maar liefs zeven van de negen albums van P!nk gerepresenteerd zijn in jullie top 10?
  • … P!nk niet alleen festivals aandoet in 2019? Zo staat ze ook op het Malieveld en in de ArenA.
  • … de zangeres zich voor artiestennaam heeft laten inspireren door Mr. Pink, het personage uit de Quentin Tartantino film Resevoir Dogs
  • … P!nk altijd goed vertegenwoordigd is in de Top 2000? In 2018 bezette ze zes posities, met ‘What About Us’ als hoogst genoteerde op nummer 274.
  • … jullie nummer 1, ‘Raise Your Glass’, alleen op het greatest hits album van P!nk is verschenen?
  • … de rockster in 2009 een nummer (‘We’ve Got Scurvy’) speelde in een aflevering van Spongebob Squarepants
  • … P!nk in 2019 als eerste niet-Britse artiest de BRIT Award voor uitmuntende bijdrage aan muziek in ontvangst nam?

20 Best Tracks op Spotify

Wat een lijst! Jullie top 20 is gebundeld in een heerlijke Spotify playlist die je terug kunt vinden op ons Spotify-account. Zo kun jij je optimaal voorbereiden op de komende shows van P!nk, of een saaie dag op school of werk overleven. Wat je er ook mee doet; geniet ervan!

P!NK

Sinds haar debuut in 2000, heeft P!nk (Alecia Moore) maar liefst negen platen uitgebracht en wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, 130 miljoen singles en 2,4 miljoen DVD’s verkocht. Ook behaalden veertien van haar singles de top 10 in de Billboard Hot 100 charts, waarvan vier een nummer-1-hit werden.

De rockster is geen vreemde op Europese festivals en staat bekend om de sterke shows die ze daar neerzet. Tijdens haar nieuwe wereldtournee in het kader van Hurts 2B Human in 2019 zal ze ook Europa aandoen met onder andere optredens op Rock Werchter, in de Johan Cruijff Arena en op het Malieveld.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2019

Locatie
België
Werchter, België
Datum 27-30 juni 2019
Tickets Niet meer beschikbaar.