De Festivalpodcast #8: Wie wordt The Prodigy-vervanger op Lowlands 2019?

Beste Festivalacts Aller Tijden

In deze allerlaatste studiosessie, nemen we goed de tijd om vooruit te blikken op alle festivalafleveringen die ons te wachten staan. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) stellen je deze aflevering op hoogte over alles wat komen gaat en speculeren alvast over de mogelijke vervanger van The Prodigy op Lowlands 2019.

Hier de volledige lijst aan onderwerpen van de zevende aflevering:

  • We duiken één van de gloednieuwe blokkenschema’s in, namelijk die van Pinkpop 2019. We nemen namelijk de clash onder de loep tussen San Holo vs. Elbow.
  • We speculeren over de vervangende act van Prodigy op Lowlands 2019. Zo kan het nog alle kanten op.
  • KINK-collega Jasper Leijdens sluit tijdens de aflevering aan om te vertellen over zijn verhalen over The Great Escape 2019.
  • We duiken in de verhalen (en muziek) van de nieuwe hitsensatie Big Thief, die je deze zomer onder andere terugziet op Best Kept Secret, Sziget en Pukkelpop.
  • De laatste van het seizoen dan, want vanaf volgende week zijn we voor iedere aflevering op de festivalweide te vinden: de Festivalbucketlist. Met deze keer: het Roemeense Electric Castle.
  • Ook sluiten we opnieuw de Festivalpodcast af met een kakelverse line-up mash-up. Hierbij gaat het om niks minder dan Best Kept Secret 2019.
  • En natuurlijk een kort overzicht van het festivalnieuws van de afgelopen weken, wat deze keer helemaal niet zo kort is. Je luistert hieronder waarom!

Luister Episode 8

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify, iTunes of via de player op de site van KINK.

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Vorige episodes

Vorige afleveringen van de Festivalpodcast terugluisteren? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2019

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 31 mei - 2 juni 2019
Line-up
St. Paul
Bon Iver
Whispering Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.