Lyrics quiz: Hoe goed ken jij de teksten van Ed Sheeran?

805

Komende zomer kunnen we Ed Sheeran bewonderen op Sziget! Maar voordat het zover is vallen er nog genoeg voorbereidingen te treffen. Zoals je geheugen opfrissen zodat je straks luidkeels me kan zingen met onze geliefde ginger!

De romatische teksten, zijn charisma op het podium en de vele hits; een show van Ed Sheeran is een voor in de boeken. Of je fan bent of niet, deze roodharige weet iedereen te betoveren. Komende zomer kunnen we hem maar op een paar festivals zien, waaronder Sziget. Kun je niet wachten tot zijn optreden op het Hongaarse eiland? Doe dan de quiz om je kennis van zijn lyrics te testen!


Ed Sheeran

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ed-sheeran-5-ben-watts-e1483632041486.png
Foto: Ben Watts

Ed Sheeran is misschien wel de grootste popster van het moment. In 2011 brak de zanger door met de hit ‘The A Team’. Sindsdien is hij een graag geziene gast op festivals.

In 2016 had Sheeran het echter gehad met touren, en het werd een jaar stil rondom zijn persoon. Toch kwam hij in 2017 sterker dan ooit terug met zijn nieuwste album Divide. Sinds die release is hij niet van de radio weg te slaan en tourt hij veel. De tour werd ook dit jaar weer verlengt en doet hij dit jaar dus Sziget aan.

Sziget 2019

Sziget 2018
Foto: Rockstar Photographers

Sziget keert in 2019 terug voor de 27e editie. Het festival vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus op het Óbuda-eiland, in hartje Boedapest. Voor de scherpe geest: het festival communiceert een dagje minder, maar duurt nog steeds even lang als voorgaande jaren. Dit om de laatste nacht van het festival niet te verwarren met een complete programmering gedurende de dag. Dit jaar staan onder meer Ed SheeranFoo Fighters, Florence + The Machine en Post Malone op de podia.

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toeging in Hongarije? Lees dan ons festivalrapport. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Helaas zijn de dagtickets voor Ed Sheeran al uitverkocht.

Luister ook naar onze Spotify-playlist van het festival:

Chef Planning en manusje-van-alles bij de FL feestcommissie. Student Kunst en Economie. Binnen het team bekend als de nerd die alle series kijkt. Geobsedeerd met Tame Impala en Arctic Monkeys maar kent ook alle foute twerkhits. Op festivals vaak achter de schermen aan het werk, maar in mijn vrije tijd ook wel front row te vinden als de gillende en huilende fangirl.