Selah Sue en meer als special guests van Triggerfinger naar Werchter Boutique

Selah Sue

Triggerfinger neemt Selah Sue, Fenne Kuppens (Whispering Sons) en Henny Vrienten (Doe Maar) deze zomer mee naar Werchter Boutique. De gastoptredens staan in het teken van het twintigste optreden van Triggerfinger op het Vlaamse festival in Werchter.

In een tweet van de organisatie van Werchter Boutique zijn de nieuwe namen aangekondigd. De komst van Triggerfinger ‘en guests’ werd al eerder bekendgemaakt. Naast Triggerfinger zijn ook Selah Sue, Fenne Kluppens en Henny Vrienden in Werchter te vinden.

Eerder maakte het festival de komst van Fleetwood Mac en Snow Patrol bekend. De officiële tweet van de organisatie vind je hieronder:

Selah Sue

selah sue
Selah Sue

De Belgische zangeres Selah Sue is afkomstig uit Leuven. Haar laatste album dateert alweer uit 2015 en kreeg de titel Reason. Je kunt de zangeres kennen van hits als ‘Raggamuffin, ‘This World’ en ‘Alone’. Sanne Putseys – zoals ze eigenlijk heet – heeft een erg herkenbaar stemgeluid, waarmee ze in het verleden op onder andere Dour, Bospop en Rock Werchter.

In 2019 is de Vlaamse weer te bewonderen op een festival. Zo staat ze in de zomer op Werchter Boutique.

Werchter Boutique

WerchterBoutique2018_SamvanReenen
Foto: Sam van Reenen / Festileaks

Werchter Boutique 2019 vindt plaats op 8 juni 2019. Net als tijdens eerdere edities wordt het terrein van Rock Werchter gebruikt voor het festival. Vorig jaar stonden onder meer Bruno Mars, Jessie J en Oscar & The Wolf op de planken. Dit jaar is het dus de beurt aan onder andere  Fleetwood Mac. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële website.

Benieuwd hoe Werchter Boutique door festivalgangers wordt ervaren? Check dan eens het festivalrapport van afgelopen editie.

Werchter Boutique Logo

Werchter Boutique 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 17 juni 2023
Line-up
Ellie Goulding
P!nk
OneRepublic
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.