Advertisement

Winactie: maak kans op 2 combitickets voor Dour 2019, met o.a. Disclosure, A$AP Rocky en Parov Stelar

Foto: Simon Grossi

Het jeukt en het kriebelt, want de festivalzomer komt eraan! Om nóg meer in de stemming te komen, geven we deze week tickets weg voor Dour Festival in België. Speel mee met onze winactie en wie weet geef je jouw zomervakantie nog wat extra glans.

Meteen kans maken? Scroll dan direct naar beneden!

Dour is een van de meest eigenzinnige festivals van Europa. De programmering laat zowel hip hop, dance als alternative samensmelten en biedt een podium aan grote headliners en spannende ontdekkingen. Naast muziek is er bovendien voldoende ruimte voor andere vormen van kunst en cultuur. Dour is een totaalbeleving die uitstekend tot zijn recht komt op de vlaktes van de Waalse streek Bergen. Het grootste muziekevent van Franstalig België vindt dit jaar voor de 31e keer plaats en wel van 10 tot en met 14 juli.

Met bevestigingen van onder andere Skepta, A$AP Rocky, Disclosure, Parov Stelar en Bonobo is het affiche er een om je vingers bij af te likken. Ben je benieuwd hoe het vorig jaar was op Dour? Lees dan ons festivalrapport.

Winnen! Winnen! Winnen!

Wil je erbij zijn? Dan hebben we goed nieuws! Je maakt namelijk kans op 2x vijfdaags combiticket inclusief camping met een totale waarde van €340,-. Het enige wat je hoeft te doen is op onze socials te laten weten wat jouw favoriete act van de line-up is en waarom je die graag op Dour zou willen zien.

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 24 mei. De winnaar krijgt persoonlijk bericht

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy