Down The Rabbit Hole 2019 openbaart Porto Parties

1753
Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

Down The Rabbit Hole beleeft ook in 2019 de Porto Parties. Het evenement organiseert in samenwerking met Desperados de allerleukste feestjes op het festival die je echt niet kunt missen.

Om al deze feesten nog veel gezelliger te maken, is de tunneltent maar liefst drie keer zo groot als voorheen! Je kunt dus met veel meer mensen losgaan op de Dikke Doei Disco of je maakt kennis bij BADMANTON met misschien wel het wildste spel dat je ooit in je leven zult tegenkomen.

De muzikale line-up van het festival is al een tijdje rond. Met onder meer Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op de bühne belooft het ook dit jaar weer een succes te worden. Wil je alvast in de stemming komen? Lees dan bijvoorbeeld ons artikel over Janelle Monaé. Ontdek waarom zij in de ogen van Ide Koffeman, de directeur van Down The Rabbit Hole, de ‘future headliner’ is.

Bekijk hieronder alle Porto Parties:

  • Wild in De Bilt
  • Indie Walvis
  • Raveheart
  • Leven met de kleur geel
  • De Dikke Doei Disco
  • White Rabbit Rave
  • Ramallah Rising
  • BADMANTON
  • Hoge noten zonder kloten

Check hieronder de officiële Facebookaankondiging. Meer informatie over alle feesten en de aanvangstijden ervan vind je op de website.

Down The Rabbit Hole 2019

down the rabbit hole 2018
Photo: Down The Rabbit Hole

In 2019 is het festival alweer toe aan zijn zesde editie. Het intieme festival, wat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in zijn korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Een ticket weten te bemachtigen en alvast toe aan wat voorpret? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account.

Michel Stempher
Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.