Extra tickets voor Down The Rabbit Hole 2019

down the rabbit hole 2018
Photo: Down The Rabbit Hole

Mensen die nog zoeken naar een ticket voor Down The Rabbit Hole 2019 krijgen een nieuwe kans. Het festival doet op aanstaande maandag een aantal kaarten in de verkoop.

Het is direct de laatste manier om via de officiële weg aan kaarten te komen. De 178 tickets gaan op maandag 1 juli om 15:00 uur in de verkoop. Doordat Down The Rabbit Hole helemaal uitverkocht is zullen deze kaarten waarschijnlijk snel weg zijn. Je kan maximaal twee kaarten per persoon kopen.

Het festival komt nu echt dichtbij. Nog een kleine week en dan barst het feest in De Groene Heuvels los. Eerder deze week werd duidelijk dat Sofi Tukker en Sam Fender hun optreden in Beuningen moesten annuleren. Ook Sho Madjozi, Anna Leone en Tomo Como Rey hebben hun optredens helaas moeten afzeggen. Onder meer Parcels en Neneh Cherry zullen deze acts gaan vervangen.

Down The Rabbit Hole 2019

down the rabbit hole 2018
Photo: Down The Rabbit Hole

In 2019 is Down The Rabbit Hole alweer toe aan zijn zesde editie. Het intieme festival, wat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in zijn korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Een ticket weten te bemachtigen en alvast toe aan wat voorpret? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monáe
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.