Advertisement

Down The Rabbit Hole 2019 uitverkocht

Down The Rabbit Hole 2017

De 6e editie van Down The Rabbit Hole is uitverkocht. De organisatie maakt vandaag bekend dat er geen reguliere tickets meer beschikbaar zijn.

Voor wie nog twijfelde over het kopen van een ticket voor het festival is nu de keuze gemaakt. De editie van komende zomer, met onder andere Editors en Janelle Monaé als headliners op het affiche, is helemaal uitverkocht.

Eerder liet het festival al weten dat het voor 95% door de tickets heen was. Vanzelfsprekend duurde het daarna niet lang voor ook de resterende 5% van de tickets werden verkocht. Voor het festival zijn geen dagtickets te verkrijgen.

De complete line-up van het festival was al langere tijd bekend. Wel moeten degenen die een ticket hebben bemachtigd nog even wachten op het blokkenschema. Ook worden er mogelijk nog enkele onderdelen van het randprogramma aangekondigd.

Down The Rabbit Hole 2019

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

In 2019 is Down the Rabbit Hole alweer toe aan haar 6e editie. Het intieme festival, wat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in zijn korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Een ticket weten te bemachtigen en alvast toe aan wat voorpret? Luister hier onze Spotify Playlist voor Down the Rabbit Hole 2019!

Voorbereiden? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account. Ook kun je in ons Festivalrapport de ervaringen van bezoekers lezen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Robyn
Janelle Monae
Foals
Tickets Niet meer beschikbaar.