Sofi Tukker cancelt optreden op Down The Rabbit Hole 2019

Sofi Tukker - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Amerikaans muzikaal duo Sofi Tukker heeft het op optreden Down The Rabbit Hole 2019 moeten cancelen. Zangeres Sophie Hawley-Weld is nog niet hersteld van een voetbreuk. De organisatie van het Beuningse festival zoekt naar vervanging.

Op social-media wordt het nieuws de wereld in geholpen; Sofi Tukker cancelt Down The Rabbit Hole 2019. Zangeres Sophie Hawley-Weld is nog niet helemaal hersteld van een voetbreuk en het duo cancelt om die reden een aantal shows, waaronder Down The Rabbit Hole.

De organisatie van het festival in Beuningen heeft nog niet bekendgemaakt wie het duo gaat vervangen, maar geeft wel aan naar vervanging te zoeken.

Het officiële bericht van de organisatie vind je hieronder:

Naast Down The Rabbit Hole moet het duo ook optredens op Glastonbury, Exit, Balaton Sound en Pohoda Festival laten schieten.

Sofi Tukker

Sofi Tukker - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Sofi Tukker is een Amerikaans muzikaal duo bestaande uit Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern. Het duo is sinds 2014 actief en heeft in de tussentijd twee albums uitgebracht, waarvan Treehouse uit 2018 de meest recente is. Je kunt het duo kennen van hits als ‘Copycat’, ‘Best Friend’ en ‘Drinkee’.

In 2019 zou het duo op tour gaan, maar vanwege een opgelopen voetbreuk moeten een aantal show worden gecanceld. Optredens op Down The Rabbit Hole, Glastonbury, Exit en Pohoda Festival gaan om die reden helaas niet door.

Je kunt Sofi Tukker in 2019 nog wel op Lowlands en Pukkelpop zien.

Down The Rabbit Hole

down the rabbit hole 2018
Photo: Down The Rabbit Hole

In 2019 is het festival alweer toe aan zijn zesde editie. Het intieme festival, wat ooit begon als ‘kleine broertje van Lowlands’ heeft in zijn korte bestaan al vele Festileaks Festival Awards in ontvangst mogen nemen. Ook in 2019 verwachten we in het weekend van 5-7 juli een prachtige editie in Beuningen. Met onder andere Editors, Thom Yorke, UnderworldJanelle Monaé en Balthazar op het affiche lijkt dit al een garantie te zijn. Een ticket weten te bemachtigen en alvast toe aan wat voorpret? Beluister dan onze Spotify-playlist, of bekijk de sfeerfoto’s op ons Instagram-account.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2019

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2019
Line-up
Underworld
Editors
Sofi Tukker
Tickets Niet meer beschikbaar.