Rock Werchter feliciteert Pinkpop met 50e verjaardag

Photo: Bart Heemskerk / Pinkpop 2019

Pinkpop bestaat 50 jaar. En dat is niet niks. Het hele weekend zijn er bijzonderheden om het festival in het zonnetje te zetten. De felicitaties voor Pinkpop stromen ook via social media binnen.

Collega festivals Rock Werchter en Pukkelpop delen op social media hun felicitaties aan Pinkpop. En ook ProRail heeft ter ere van Pinkpop’s jubileum het perron op station Landgraaf roze geverfd en op het station een jubileum tegel gezet.

https://www.instagram.com/p/BycdPVvAomA/
https://www.instagram.com/p/BycfYlDi7hv/

Was jij op Pinkpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pinkpop”]

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018 Jess Glyne IBA Stage
Photo: Monique Biermans /Festileaks

De 50e editie van Pinkpop werd gehouden in het pinksterweekend, van 8 t/m 10 juni in Landgraaf. Onder meer Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check bijvoorbeeld alle live-updates van het festival op onze site, Facebook en Instagram. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen