Warm welkom voor Pinkpop bezoekers op station Landgraaf

Pinkpop 2019 - Landgraaf - roze loper
Photo: Festileaks

Je hebt het inmiddels vast al gehoord of gezien, Pinkpop heeft in samenwerking met ProRail het perron van station Landgraaf knalroze gekleurd. Met een roze loper worden de bezoekers onthaald alsof zij ware sterren zijn.

Het weer is nog niet helemaal naar de zin van de bezoekers. Maar de roze loper geeft in ieder geval een vrolijk gezicht. In het midden is ook de jubileumtegel te zien, welke gisteren is geplaatst als blijk van dank voor de goede samenwerkingen tussen partijen in de spoorsector.

Was jij op Pinkpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pinkpop”]

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018 Jess Glyne IBA Stage
Photo: Monique Biermans /Festileaks

De 50e editie van Pinkpop werd gehouden in het pinksterweekend, van 8 t/m 10 juni in Landgraaf. Onder meer Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check bijvoorbeeld alle live-updates van het festival op onze site, Facebook en Instagram. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen