Dit vonden jullie van Janelle Monáe op Down The Rabbit Hole 2019

857
Janelle Monae
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

De verwachtingen waren hoog gespannen voor Janelle Monáe. Heel veel dansen, een Dirty setlist en een artiest die iets durft te zeggen. Alle ingrediënten voor een goede show. Zoals zo vaak waren jullie ook weer on point met de social verdicts. Dit vonden jullie van Janella Monáe op Down The Rabbit Hole 2019

“Beste show van het weekend!”

Als zelfs Thom Yorke fans overstag gaan en niet hem maar Janelle Monáe uitroepen als beste show van het festival, dan heb je als act iets goeds gedaan. Zeker aangezien de frontman van Radiohead zelf ook een magistrale show neer heeft gezet.

Down The Rabbit Hole loves Janelle

Janelle Monáe heeft het publiek tijdens de hele show in haar greep. Meezingen, dansen of toejuigen als ze belangrijke boodschappen te zeggen heeft over onze samenleving. We doen het allemaal voor de Q.U.E.E.N. zonder na te denken. De beste artiesten der aarde hebben dat namelijk, een natuurlijke overtuigingskracht waar we allemaal van houden.

“We can rest in peace now”

Levensdoelen gehaald, gelukkig doodgaan en natuurlijk zo opgewonden zijn tijdens een show dat je niet meer normaal kan filmen. Deze show zien van Janelle Monáe doet ongekende dingen met een mens. Liselotte was dus niet de enige die zich zo voelde zondagavond.

Dit is wat muziek hoort te zijn!

Een dikke 10, een 5/5 of perfectie. Het maakt niet uit hoe je het noemt, de conclusie is hetzelfde. Er was maar één iemand die de show stal op Down The Rabbit Hole 2019: Janelle Monáe. Muziek, choreo, visuals. En bovenal alles met een boodschap die gehoord moet worden. En die werd gehoord!

Down The Rabbit Hole staat niet gelijk aan Amsterdam

Klein smetje op de geweldige en overgetelijke show van Janelle Monáe. Down The Rabbit Hole vindt plaats in Beuningen, niet in Amsterdam. Het is niet de eerste grote artiest die dit doet. Beuningen ligt in ieder geval een stuk dichterbij Amsterdam dan Landgraaf.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Stem nu voor de Festivalacts Top 100 van 2019

Wat waren de meest memorabele optredens die jij zag dit festivalseizoen? Jij bepaalt namelijk wie de opvolger van Arcade Fire (2014), Muse (2015), De Staat (2016), Radiohead (2017) en Pearl Jam (2018) zal zijn. Dus stem mee en deel de lijst met je vrienden!

Festivalacts Top 100

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Nu het festivalseizoen ten einde is, is het weer tijd voor de ultieme eindstrijd. Zoals ieder jaar sluit Festileaks af met de Festivalacts Top 100: de lijst met de beste festivalacts van afgelopen zomer. De stembussen zijn geopend van maandag 16 tot en met woensdag 25 september.

Op donderdag 26 september hoor je om 09:45 de bekendmaking van de top 3 live op KINK. Op diezelfde radiozender wordt vrijdag 27 september de hele Festival Acts Top 100 van 2019 uitgezonden.

Luistert naar alle uitersten. Heeft een muziek-luister-loopbaan die begon bij Hanson en Blue welke, logischerwijs na deze boybands, is ontwikkeld naar scheurende gitaren. Vindt goede covers nog steeds covers.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.