WOO HAH! 2019 presenteert blokkenschema

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Met nog 1,5 week te gaan tot WOO HAH! 2019 van start gaat, heeft de organisatie het blokkenschema bekendgemaakt.

Het blokkenschema is gepubliceerd, wat betekent dat het puzzelen weer kan beginnen. Het schema brengt namelijk een aantal clashes met zich mee. Bezoekers moeten bijvoorbeeld gaan kiezen tussen Rich The Kid, Saba of J.I.D.

Op de laatste moment waren er toch nog wat wijzigingen in de line-up. Zo heeft Lil Uzi Vert namelijk zijn optreden op het festival afgezegd. Hij wordt vervangen door Goldlink. Kodak Black heeft zijn optreden ook af moeten zeggen wegens juridische problemen en wordt vervangen door ScHoolboy Q. Daarnaast voegde de organisatie Skepta en M Huncho toe aan de line-up.

WOO HAH! 2019

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Ieder jaar verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. De editie van 2019 wordt gehouden van 12 tot en met 14 juli. Het is de tweede keer dat het festival drie dagen duurt en tevens de tweede keer op deze locatie. Voor dit jaar zijn onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd aangekondigd. De voorgaande jaren ontving het festival al grootheden als J. Cole, A$AP Rocky en Cypress Hill. Voor meer informatie en tickets kun je kijken op de website van het festival.