Lil Uzi Vert zegt ook WOO HAH! 2019 af

Lil Uzi Vert heeft zijn optreden op WOO HAH! 2019 afgezegd. De reden waarom de rapper het doet, is nog niet bekend. WOO HAH! is de derde show die hij afzegt.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de rapper Open’er Festival en Tinderbox heeft afgezegd. Daarvoor werd op dat moment geen reden afgegeven. Ook na deze afzegging is hier nog geen duidelijkheid over.

Lil Uzi Vert, die begin dit jaar werd aangekondigd voor het festival, wordt vervangen door GoldLink. Het festival geeft tevens aan dat ze morgen met het tijdschema komen.

https://www.facebook.com/226158657550888/posts/1300822006751209?s=100003504418213&v=i&sfns=mo

Lil Uzi Vert

Symere Woods, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil Uzi Vert, is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Met de single ‘Money Longer’ verscheen de rapper onmiddellijk in de ‘Billboard Hot 100’ bij zijn debuut. Daarna heeft de artiest nog meer hits op zijn naam gezet. Zo belandde ‘Bad and Boujee’, een nummer samen met Migos, zelfs op de nummer 1 van datzelfde Billboard. Met Luv Is Rage 2 (2017) en Eternal Atake (2019) heeft de Amerikaan, ondanks zijn jonge leeftijd van 24 jaar, al twee studioalbums in huis.

WOO HAH! 2019

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Ieder jaar verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. De editie van 2019 wordt gehouden van 12 tot en met 14 juli. Het is de tweede keer dat het festival drie dagen duurt en tevens de tweede keer op deze locatie. Voor dit jaar zijn onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd aangekondigd. De voorgaande jaren ontving het festival al grootheden als J. Cole, A$AP Rocky en Cypress Hill. Voor meer informatie en tickets kun je kijken op de website van het festival.