IAMDDB cancelt Lowlands 2019 vanwege vertraging

IAMDDB
Photo: Lotte Spek Photography

Slecht nieuws voor de fans van het 21-jarige hiphop-talent IAMDDB, want haar show op Lowlands 2019 gaat helaas niet door. De organisatie van het festival laat weten dat haar vlucht zodanig vertraagd is dat er geen andere optie is dan het optreden af te gelasten.

De Britse IAMDDB zou oorspronkelijk om vrijdagmiddag om 13 uur optreden in de Heineken. Er kon op zo’n korte termijn geen vervanging worden geregeld.

Niet aanwezig op Lowlands 2019 maar wel de vetste optredens volgen? Check dan de livestream met onder andere De Staat, Anderson .Paak en Franz Ferdinand.

Lowlands 2019

Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy