The Opposites speelden Secret Show op Lowlands 2019

979

The Opposites gaven in de nacht van vrijdag op zaterdag een Secret Show op Lowlands 2019. Het kleine Sexyland podium werd afgebroken door het Nederlandse duo.

Het gerucht gonsde al sinds het begin van het festival over het terrein. Een geheime, onaangekondigde show van The Opposites zou gaan plaatsvinden op Lowlands. Die geruchten zijn nu bevestigd. In Sexyland, bekend van optredens waarvan je nooit weet wat je te wachten staat, keerde het rapduo om 01:00 uur de tent op zijn kop.

Ondanks de langdurende geruchten bleef een bevestiging lange tijd uit. Een aantal bezoekers beproefden hun geluk in Sexyland. Hun geduld werd beloond met een heel intiem feestje met The Opposites.

Eén helft van het rapduo pronkte al op het affiche van Lowlands 2019. Willem staat op zondag om 14:30 in de Bravo voor een solo-act. Met zijn naam op de line-up en de eerdere reünie van The Opposites op Appelsap 2019 en Pukkelpop 2019 ontstonden er echter al snel geruchten dat hij ook met The Opposites de podia van het festival onveilig zou gaan maken.

Was jij aanwezig op Lowlands 2019?

Was jij op Lowlands dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”lowlands”]

The Opposites

Het Amsterdamse rapduo Willy en Big2, beter bekend als The Opposites, begon vijftien jaar geleden als duo. In de jaren die volgend hebben ze vele hits voortgebracht, waarmee ze zijn uitgegroeid tot een echte festivalact. Zo hebben de heren onder andere op Pinkpop en Lowlands gestaan. Helaas heeft het duo sinds 2013 geen gezamenlijke plaat meer uitgebracht en tot deze zomer had het duo ook al jaren niet meer samen opgetreden. Op Appelsap 2019 vond er echter een reünie plaats, waarna ze tevens op Pukkelpop 2019 staan.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands werd gehouden van 16 tot en met 18 augustus 2019 in Biddinghuizen. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalBillie Eilish, Royal Blood en New Order sierden de festivalposter. Naast muziek, bood het festival een uitgebreid programma in theater, film, dans en wetenschap. Ook was het met het uitgebreide horeca-assortiment goed vertoeven voor foodies. Lowlands 2019 was lang en breed uitverkocht, maar met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check alle updates op onze site, Facebook en Instagram. Voor alle verdere informatie over het festival, kan je terecht op onze Lowlands-pagina of de website van het festival.