The Opposites afsluiter Dance Hall op Pukkelpop 2019

Zojuist is bekendgemaakt dat The Opposites de Dance Hall op de Pukkelpop zondag afsluiten. Van de eenmalige reünie van het duo waar eerder over werd gesproken is dus geen sprake meer.

The Opposites zijn terug! Na jaren radiostilte rondom het Nederlandse rapduo vond er een reünie plaats op Appelsap 2019. Dit zou een eenmalige reünie worden. Vandaag werd echter bekend dat de heren ook op Pukkelpop te zien zijn. Hier sluiten ze de Dance Hall op zondag 18 augustus op feestelijke wijze af. Ze vullen zo de leeggekomen plek van Billie Eilish in, nadat haar act is verplaatst naar het hoofdpodium.

Het nieuws is ook interessant voor Lowlands-gangers. Aangezien Willem hier al in soloformatie op de line-up staat, is het denkbaar dat ook zijn partner afreist naar Biddinghuizen om het publiek te verblijden met een exclusief optreden. Tot nu toe is hier echter nog niets over bekend.

The Opposites

Het Amsterdamse rapduo Willy en Big2, beter bekend als The Opposites, begon vijftien jaar geleden als duo. In de jaren die volgend hebben ze vele hits voortgebracht, waarmee ze zijn uitgegroeid tot een echte festivalact. Zo hebben de heren onder andere op Pinkpop en Lowlands gestaan. Helaas heeft het duo sinds 2013 geen gezamenlijke plaat meer uitgebracht en tot deze zomer had het duo ook al jaren niet meer samen opgetreden. Op Appelsap 2019 vond er echter een reünie plaats, waarna ze tevens op Pukkelpop 2019 staan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vroegere gigs? We nemen je graag mee terug naar een show op Eurosonic Noorderslag 2014.

Pukkelpop 2019

Pukkelpop
Photo: Pukkelpop – JOKKO

Pukkelpop houdt dit jaar zijn 34ste editie van festival. Het evenement kent tien podia, meer dan 200 artiesten en een prachtige festivalweide. Het festival staat bekend als een gigantisch feest en legt mede daardoor ook steeds meer de focus op elektronische muziek en hiphop. Toch blijft het grootste deel van het programma bestaan uit bands. 

In 2018 stonden onder meer Arcade Fire, N.E.R.D. en Kendrick Lamar op Pukkelpop. Dit jaar sieren onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots en The National (2x) het affiche. Ontdek alvast wat je kunt verwachten van de show van headliner Twenty One Pilots. Verder maakt het festival indruk met een schitterend aangeklede locatie. En dat zal de komende editie niet anders zijn. De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Voor meer informatie check je de officiële site van het festival.

Beluister uiteraard ook onze Spotify-playlist van het Belgische evenement.


Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen