Eerste festival Underworld in 2020 bekendgemaakt

636
Underworld
Foto: Underworld at Paaspop 2016 - Mike Breeuwer @ Flickfeeder

Het eerste festival voor Underworld is bekend. Vandaag maakte het Britse duo bekend headliner te zijn van het Forbidden Fruit Festival 2020.

Underworld is de eerste headliner van het Ierse festival. Het festival valt in het weekend van 30 en 31 mei. Daarmee is het slechts een paar weken verwijderd van de festivals in de Benelux, zoals Best Kept Secret en Pinkpop. Omdat dit de eerste festivalshow van Underworld is liggen alle kansen voor de festivalzomer nog open. Naast Underworld zijn er nog wat artiesten onthuld. Zo zijn onder andere Loyle Carner en Fatima Yamaha te bewonderen op het festival.

Afgelopen zomer stonden de mannen van Underworld nog op Down The Rabbit Hole. Ze behoorden tot een van de hoogtepunten van het festival. Benieuwd naar wat jullie van het optreden vonden? Check het hier!

Underworld

Underworld

Underworld is de gedroomde headliner van elke willekeurige rave. Het Britse duo heeft al meer dan 25 jaar grote invloed op de elektronische muziek en mag zich daarmee bij de grootste dance-legendes scharen. In 2016 bracht het tweetal nog een nieuwe plaat uit, genaamd Barbara, Barbara, We Face A Shining FutureDe daaruit volgende liveshow werd zoals gewoonlijk weer met luid gejuich van verschillende critici ontvangen. Met hun kersverse single ‘Dune’ trokken ze afgelopen zomer ook over de festivalweides van onder andere Down The Rabbit Hole en Rock Werchter!

Forbidden Fruit Festival

Het Ierse Forbidden Fruit festival viert in 2020 zijn negende editie. Dit keer valt het festival in het weekend van 30 en 31 mei. Vorig jaar waren onder meer RY X en Earl Sweatshirt van de partij.

  • Locatie: Dublin, Ierland
  • Datum: 30-31 mei
  • Tickets: weekendtickets voor € 110,-.
  • Voor meer informatie kun je op de website van Forbidden Fruit Festival terecht.
Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.