RY X en meer tijdens Best Kept Secret 2019 in Ierland

952

Liefhebbers van Best Kept Secret opgelet: de organisatie van het Ierse Forbidden Fruit Festival bevestigt vandaag onder meer RY X en Earl Sweatshirt. Beide festivals vinden plaats in het eerste weekend van juni.

Naast de bovenstaande namen publiceerde de organisatie vandaag acts zoals Julien Baker en Laurent Garnier. Bekijk hieronder alle nieuwe kanshebbers voor Best Kept Secret:

 • RY X
 • Earl Sweatshirt
 • Julien Baker
 • Laurent Garnier
 • Peggy Gou
 • Kojaque
 • Mahalia Music
 • Honey Dijon
 • Midland
 • Joy Orbison
 • Empress Of
 • Barns Courtney
 • I Have A Tribe

Eerder werden onder andere Skepta, Mura Masa, Paul Kalkbrenner en Elbow al bekendgemaakt voor het Ierse festival.

RY X

Ry Cumming, beter bekend als RY X, is een Australische singer-songwriter. De zanger heeft inmiddels twee studioalbums op zijn naam staan. Op 15 februari komt zijn derde langspeler, Unfurl, in de rekken te liggen. Ter promotie van dit album trekt de muzikant weer de wereld over. Inmiddels staan optredens op NOS Alive en Forbidden Fruit Festival gepland.

Forbidden Fruit Festival 2019

Het Ierse Forbidden Fruit festival viert in 2019 zijn achtste editie. Dit keer valt het festival in het weekend van 1 tot en met 3 juni en daarmee vindt het gelijktijdig plaats met Best Kept Secret. Hierdoor is er een reële kans op overlap tussen beide affiches.

Voor meer informatie over het evenement en voor de ticketverkoop kun je een kijkje nemen op de festivalwebsite.

Best Kept Secret 2019

Foto: Jokko (BKS 2018)

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van mei en begin juni. Op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 strijkt het festival neer in Hilvarenbeek. Onder meer Bon Iver,Kraftwerk en Christine and the Queens schitteren op het affiche. Tickets zijn inmiddels in de verkoop via de officiële festivalwebsite.

Benieuwd hoe een bezoekje aan Best Kept Secret precies wordt ervaren? Check dan het festivalrapport van afgelopen editie. Natuurlijk kun je ook alvast inkomen en luisteren naar onze Spotify-playlist van de aankomende editie.

Mijn eerste festivalbezoek was in 2012 op Pinkpop, waarvoor ik op het allerlaatste moment een gratis ticket ontving. Sindsdien ben ik veel meer in het festivalleven gegroeid en bezoek ik ieder jaar wel twee grote festivals. Gedurende al deze liveshows heb ik een eigen muziekvoorkeur ontwikkeld: metal + alternatieve rock. Mijn favoriete bands zijn bijvoorbeeld System Of A Down, Tool en Within Temptation, maar ook rustigere bands zoals Radiohead en Sonata Arctica vind ik zeer goed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.