Lana Del Rey vlak voor Best Kept Secret 2020 in Italië

Fans van Lana Del Rey opgelet! De Amerikaanse zangeres staat drie dagen voor Best Kept Secret in Italie. Met deze aankondiging is er een mogelijkheid dat ze op het vliegtuig naar Hilvarenbeek stapt.

Lana Del Rey komt op 9 juni naar het Romeinse amfitheater in Verona. Ze speelt daar geen festivalshow maar een gewoon concert. In het tourschema is te zien dat de zangeres na de Italiaanse show nog een zee van tijd heeft. Dit biedt zeker mogelijkheden tot een oversteek naar het Nederlandse Best Kept Secret, wat drie dagen later plaatsvindt.

Dit jaar was de Amerikaanse nog op een aantal festivals zoals FIB Benicàssim Festival, Tinderbox en Open’er Festival te zien. Ook bracht ze nog een nieuw album genaamd Norman Fucking Rockwell uit. Wie weet neemt de zangeres haar laatste langspeler mee naar de festivals.

Vind je lekker eten en een goed concert een must? Dan ben je bij het festival in Hilvarenbeek aan het goede adres. Zo kreeg Best Kept Secret nog de Festival Award voor ‘Beste Eten & Drinken’

Lana Del Rey

Lana Del Rey

Met haar unieke Americana-sound uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw heeft Lana Del Rey een grote fanbase opgebouwd. De Amerikaanse zangeres timmert al een tijdje aan de weg sinds haar doorbraak in 2011 met de wereldhit ‘Video Games’. Sindsdien heeft ze vijf albums uitgebracht. Het laatste album, Norman Fucking Rockwell is nog maar een paar maanden uit.

Vorig jaar was ze onder meer nog FIB Benicàssim Festival en Tinderbox te bewonderen. Met een nieuw album op zak is de kans groot dat we ze dit jaar terug op de festivalbodems te zien is.