Poll: Welk festival in 2020 staat op jouw bucketlist?

Winactie Sziget 2019

Nu dé festivalact van 2019 bekend is en de Festival Awards zijn uitgereikt is het festivalseizoen van dit jaar toch echt ten einde… Maar elk nadeel heeft zijn voordeel: De festivals van 2020 kunnen in de agenda! Blijf jij liever in je eigen land, of zijn grenzen iets waar je maar niet al te vlug over heen wilt walsen? Wij willen weten waar jou avontuur naar toe gaat dus, welk festival in 2020 staat op jou bucketlist?

Festivals in Nederland

Zwarte Cross 2018_poort
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks

Je hoeft niet ver te reizen voor de vetste festivals. Nederland zit er namelijk helemaal vol mee! Of je nu wilt crossen op de Zwarte Cross, Hip Hoppen op WOO HAH! of een heerlijke klassier als Pinkpop mee wilt pakken: Ons kikkerlandje heeft het allemaal!

Welk Nederlands festival in 2020 staat op jouw bucketlist?

View Results

Laden ... Laden ...

Festivals in België

Graspop 2018 - Volbeat
Photo: Graspop Press

Ondanks dat Nederland vol zit met te gekke festivals kun je echt geen néé zeggen tegen roadtrips! Ook al is het maar een korte naar onze zuiderburen België. Rocken in Werchter? Of liever headbangen op Graspop? Voor ieder wat wils!

Welk Belgische festival in 2020 staat op jouw bucketlist?

View Results

Laden ... Laden ...

Festivals in West-Europa

festileaks festival awards glastonbury

De reizigers onder ons hebben het wellicht al ontdekt, de festivals buiten Benelux! Hang er meteen een vakantie aan of houd het niet bij een festival! Spring in het vliegtuig, de bus of misschien zelfs de fiets en ga op zoek naar de parels in onder andere Spanje, Frankrijk en Engeland.

Welk West-Europees festival in 2020 staat op jouw bucketlist?

View Results

Laden ... Laden ...

Festivals in Oost-Europa

Foto: Electric Castle 2017

Now we are talking! De plek waar de kilometers oplopen en de bierprijs maar blijft dalen: Oost-Europa. Naast hét festival van Oost-Europa, Sziget, is hier nog veel meer te beleven en ontdekken. Het oosten zit vol geheime plekjes en geschiedenis, dat is ook terug te vinden op de festivallocatie’s!

Welk Oost-Europees festival in 2020 staat op jouw bucketlist?

View Results

Laden ... Laden ...

Staat jouw ultieme bucketlist festival er niet bij? Laat het ons weten!