Hello Festival 2020 presenteert onder meer Krezip en De Staat

Krezip
Photo: Starsquid

Het affiche van Hello Festival 2020 kent sinds vanochtend zeventien namen. De organisatie heeft onder meer Krezip, Anouk en De Staat weten te strikken voor een optreden.

De eerste lading namen voor Hello Festival 2020 bestaat voornamelijk uit Nederlandse acts. Naast bovengenoemde namen zijn ook onder meer De Dijk, Kraantje Pappie en Spargo van de partij in Emmen. Check alle bevestigingen in onderstaand overzicht:

 • Anouk
 • De Staat
 • Kraantje Pappie
 • Indian Askin
 • Suzan & Freek
 • Neville Staple Band (The Specials)
 • Kris Barras Band
 • Gebroeders Scooter Totale Escalatie
 • Krezip
 • Matt Simons
 • Snelle & Live Band
 • Al McKay’s
 • Earth Wind & Fire Experience
 • De Dijk
 • Joost
 • DareDevils
 • Spargo
 • Hans de Booij

De organisatie wist verder te melden dat de ticketverkoop per direct van start is gegaan. Goed nieuws voor de bezoekers: de prijzen vallen dit jaar gemiddeld 10% lager uit.

Krezip

Krezip is een Nederlandse band uit Tilburg. De band onder leiding van Jacqueline Govaert scoorde grote hits met ‘All My Life’, ‘Sweet Goodbyes’ en hun grootste hit ‘I Would Stay’. Voor hun vijfde album, Plug It In, kreeg de band een gouden plaat. In 2008 maakte de bandleden bekend dat ze uit elkaar gingen. Het laatste optreden van de groep was in 2009 in de Heineken Music Hall.

In 2019 herrees de band echter in volle glorie. Tijdens hun comeback-jaar speelde Krezip onder meer op Pinkpop en bracht de plaat Sweet High uit. Ook volgend jaar mogen we de band op de festivalweides aanschouwen. Krezip is al aangekondigd voor Paaspop en Hello Festival.

Hello Festival 2020

Lenny Kroos / Festileaks

Hello Festival is volgend jaar toe aan de tweede editie. We kennen het festival echter wel al langer onder de naam Retropop. Afgelopen zomer stonden onder meer Lenny Kravitz, Keane en Milow op het podium. Volgend jaar zijn Krezip, Anouk en De Staat te aanschouwen op de festivalweide in Emmen.

 • Locatie: Festivalterrein nabij de Rietplas, Emmen
 • Datum: 6-7 juni 2020
 • Tickets: weekendticket € 99,-; dagticket € 57,50
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.