Onder andere Clairo en Denzel Curry zeggen Lowlands 2019 af

Lowlands 2018 Alpha Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Het is geen april-grap. Zojuist heeft de organisatie bekendgemaakt dat Clairo, Denzel Curry en Joji deze zomer niet meer op het festival te zien zijn.

Drie afzeggingen voor Lowlands. Clairo is uitgenodigd door Khalid om als support act mee te gaan tijdens zijn US-tour, waardoor de Amerikaanse heeft afgezegd. Ook Denzel Curry en Joji komen deze zomer niet naar Biddinghuizen. Deze twee artiesten hebben na hun bevestiging voor Lowlands alsnog gekozen een show in de US te doen.

Clairo

Clairo is een 21-jarige zangeres uit Carlisle, Amerika. Clairo is vooral bekend geworden dankzij haar hit ‘Pretty Girl’, waarvan je hierboven de video kunt zien. Het nummer uit 2017 valt op, omdat het alleen met een klein keyboard is opgenomen.

Lowlands 2019

Lowlands 2018 Sfeer
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.


Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.