Paaspop 2020 presenteert Danny Vera en meer

De aankondigingen druppelen weer binnen, zo ook voor Paaspop 2020. Onder meer Danny Vera en Daredevils zijn zojuist toegevoegd aan het programma. Ook maakt het festival de datum voor de kaartverkoop bekend.

De kerst is alweer een tijdje geleden en dat betekent dat we ons langzamerhand weer op kunnen gaan maken voor de volgende feestdag: Pasen. Paaspop maakte eerder al de komst van onder andere Kensington, Chef’Special en Dermot Kennedy bekend. Nu voegt de organisatie ook onder meer De Sluwe Vos, Yung Felix en het befaamde Singlefeestje toe aan de line-up. Check de nieuwe bevestigingen hieronder.

Ook kondigde het festival aan dat de reguliere kaartverkoop op zaterdag 11 januari om 10 uur van start gaat. Tickets kun je kopen op de website van Paaspop. Hier is ook de dagindeling van het programma te vinden.

 • Danny Vera
 • Daredevils
 • De Sluwe Vos Live
 • Delain
 • Frequencerz
 • La Fuente
 • Michel de Hey B2B Benny Rodrigues
 • Mother Mercury (tribute to 50 years of Queen)
 • Royal Republic
 • Sandrien
 • Sefa
 • STUK
 • Yung Felix
 • Trobeats
 • 80’s Verantwoord
 • AC in DC
 • Anna Domini
 • The Art of Pantera
 • KiNK (Live)
 • Otto von Schirach
 • The Pink Floyd Project
 • Sindicato Sonica
 • Singlefeestje
 • Spoil Engine
 • Up The Irons
 • Zer00’s Heroes

Danny Vera

Paaspop
Foto: Tonnie Westerbeke (Paaspop 2017)

Danny Polfliet, beter bekend als Danny Vera, is een zanger uit Middelburg. Geïnspireerd door onder andere Roy Orbison en Chris Isaak schakelt hij tussen genres als rockabilly, country en pop. Het televisiekijkend publiek kan hem herkennen als huisband van het programma Voetbal Inside. Vera brak in 2019 door bij het grote publiek door met zijn liedje ‘Roller Coaster’, afkomstig van het album Pressure Makes Diamonds 1 & 2, dat op de vierde plaats kwam in de Top2000 2019 van Radio 2.

Paaspop 2020

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop elk jaar met Pasen plaats. Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het terrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Ook is het terrein in Schijndel heel mooi aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus kan Paaspop in 2020 niet plaatsvinden. Onder meer Chef’SpecialKensington, Krezip en Danny Vera stonden op het affiche. Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen