Paaspop 2020 presenteert Chef’Special, Duncan Laurence en meer

Eerder deze week werd de eerste namen voor Paaspop 2020 bekendgemaakt. Vandaag voegen onder andere Chef’Special en Duncan Laurence zich toe aan het affiche.

De volgende lading namen voor Paaspop 2020 is een feit! Zo zijn Chef’Special en Duncan Laurence van de partij aankomende editie. Zij mogen zich aansluiten bij de 40 eerder bekendgemaakte namen van afgelopen week. De voorverkoop begint aankomende zaterdag 23 november om 10.00 uur. Het volledige lijstje nieuwe namen ziet er als volgt uit:

  • Chef’Special
  • Duncan Laurence
  • Kris Kross Amsterdam
  • Act of Rage
  • Bad Nerves
  • Freddy Moreira
  • Papaformigas
  • SONS
  • TankZilla
  • Tante Joke Karaoke Band

Eerder deze week bevestigde het festival al namen als Kensington, Krezip en Sean Paul.

Chef’Special

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De Haarlemse band Chef’Special werd in 2008 opgericht door 5 vrienden. Na eerste EP Hungry kwam in 2011 het eerste studioalbum One For The Mrs. uit. In de jaren daarna brachten de Haarlemmers nog 3 albums uit, waarvan Amigo het meest recent is. In de afgelopen jaren is de band met hitsingles ‘In Your Arms’, ‘Amigo’ en ‘Try Again’ gegroeid tot één van de populairste bands van het land. Ze zijn dan ook een zeer graag geziene gast op de festivals. De band stond in 2017 op Lowlands en Pinkpop.

Paaspop 2020

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop elk jaar met Pasen plaats. Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het terrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Ook is het terrein in Schijndel heel mooi aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus kan Paaspop in 2020 niet plaatsvinden. Onder meer Chef’SpecialKensington, Krezip en Danny Vera stonden op het affiche. Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen