Jan Smeets in het ziekenhuis beland na flauwte

Jan Smeets
Foto: Kamiel Scholten (Festileaks)

Jan Smeets is na een interview in het Glazen Huis in Geleen onwel geworden. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens Michel van Dijke, organisator van het Glazen Huis is Geleen, is Jan Smeets flauwgevallen nadat hij een interview had gehouden. “Hij had nog een plaat van Urbanus aangevraagd”, aldus van Dijke. De Pinkpop-directeur is naar het ziekenhuis gebracht met de Ambulance. Hij was wel bij bewustzijn toen hij naar het ziekenhuis ging.

Inmiddels is bekend dat er niks ernstigs aan de hand was. Jan Smeets mocht aan het eind van de middag weer naar huis. In 2018 werd Mr. Pinkpop ook al opgenomen in het ziekenhuis. Hij werd toen aan zijn hart geopereerd.

Pinkpop 2020

Pinkpop 2018
Photo: Boy Janissen / Festileaks

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de allergrootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. 

In 2020 vindt Pinkpop voor het eerst in het 51-jarige bestaan van het festival geen plaats, wegens het coronavirus. Red Hot Chili Peppers, Post Malone en Guns N’ Roses sierden oorspronkelijk de poster. Had je al kaarten gescoord om je favoriete bands te zien? Wie weet biedt onze Spotify-playlist nog enige troost. Beluister hem hieronder:

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen