Pinkpop-directeur Jan Smeets maakt het goed na hartoperatie

Jan Smeets
Foto: Kamiel Scholten (Festileaks)

Het was even schrikken voor menig Pinkpop-fan. In een officieel statement meldt de organisatie van het Limburgse festival namelijk dat Jan Smeets gisteren met spoed aan zijn hart is geopereerd.

Mr. Pinkpop Jan Smeets moest gisteren met spoed een hartoperatie ondergaan in het Academisch Ziekenhuis in Maastricht. De Pinkpop-directeur maakt het naar omstandigheden goed. Hij is inmiddels weer aanspreekbaar en heeft de intensive care verlaten. Het is niet de eerste hartoperatie voor Smeets. Twee keer eerder moest hij al een operatie aan zijn hart ondergaan.

Pinkpop laat weten dat de operatie effect gehad heeft op het team, maar het de voortgang voor het festival niet in de weg gaat zitten. Wij wensen Jan Smeets veel sterkte toe in het revalidatieproces!

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf. Het festival viert dit jaar zijn 49e editie. Op het affiche prijken acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars bovenaan. Ook zullen Snow Patrol, Jessie J en Bløf een optreden geven. Tickets voor het hele weekend kosten dit jaar €220,- (excl. servicekosten). Als je slechts een dagje wilt doen, kost dat je €100. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival, of de festivalpagina op Festileaks.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen