Paaspop 2020 bevestigt Maan

527
Paaspop 2019
Photo: (Paaspop 2019)

Mooi nieuws vanuit Schijndel. De organisatie van Paaspop 2020 maakt vandaag de komst van Maan bekend.

Meer weten over Paaspop 2020? Check onze speciale festivalpagina met informatie over ticketverkoop, line-up, camping en ander nieuws.

Maan voegt zich bij eerder aangekondigde acts zoals Chef’Special, Duncan Laurence, Kensington en Krezip. De line-up van het festival begint al aardig vorm te krijgen. Maan is de eerste aankondiging in de reeks van een zevendelige ‘adventskalender’. Daarin wordt er iedere dag een nieuwe artiest onthuld. Morgenochtend om 09:00 uur wordt het eerstvolgende ‘hokje’ opengemaakt.

Paaspop is voor veel mensen de opener van het festivalseizoen. Benieuwd hoe het dit jaar in Schijndel was? De makers van de Festivalpodcast namen hun eerste festivalaflevering op tijdens de afgelopen editie. Luister deze hier terug. Ook valt er naast de muziek op het festival nog veel meer te beleven. Festileaks heeft een overzicht van de tofste randactiviteiten van vorig jaar voor je op een rijtje gezet.

Paaspop 2020

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop elk jaar met Pasen plaats. Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het terrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Ook is het terrein in Schijndel heel mooi aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus kan Paaspop in 2020 niet plaatsvinden. Onder meer Chef’SpecialKensington, Krezip en Danny Vera stonden op het affiche. Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.