Graspop 2020 kondigt Aerosmith aan

Een nieuwe headliner voor Graspop 2020! Vandaag maakt de organisatie bekend dat Aerosmith zijn enige optreden in de Benelux in Dessel gaat geven.

Graspop deelt vandaag een groot cadeau uit in de vorm van de bekendmaking van de komst van Aerosmith. De rockers verschijnen zondag 21 juni op het podium voor een exclusieve Benelux show. Check de officiële bevestiging hieronder:

De band verkeert volgend jaar in goed gezelschap. Eerder kondigde het festival de komst van onder meer Deep Purple, Iron Maiden en Judas Priest aan. Daarnaast bevestigde Disturbed zichzelf voor het festival. Ook liet de organisatie weten dat het festival volgend jaar weer een XL-editie wordt met vier volledige festivaldagen.

De Belgen laten meteen weten dat de kaartverkoop hard gaat. Wil je erbij zijn volgend jaar? Koop dan snel je tickets.

Aerosmith

Aerosmith is een Amerikaanse rockband, die is opgericht in Boston. Je kunt de groep kennen van hits als ‘I Don’t Want To Miss A Thing’, ‘Cryin’ en ‘Walk This Way’. Het laaste album van de heren heet Music From Another Dimension en dateert alweer van 2012. In 2017 waren de rockers voor het laatst op Europese festivals te bewonderen. Onder meer Hellfest en Download werden destijds aangedaan door de band.

Graspop 2020

Graspop

Graspop Metal Meeting, zoals het Belgische festival voluit heet, vindt jaarlijks plaats in Dessel. Het festival biedt plaats aan de beste acts uit het metal- en rockgenre. Volgend jaar gaat het festival net als in 2018 door het leven als Graspop XL. De organisatie heeft voor de editie van 2020 onder meer performances van Iron MaidenJudas Priest, Aerosmith en Deep Purple aangekondigd.

  • Locatie: Dessel, België
  • Datum: 18-21 juni 2020
  • Tickets: te koop via Ticketmaster voor € 249,-
  • Meer informatie vind je op de website van het festival

Je kunt de onderstaande Graspop-playlist beluisteren om alvast in te komen in de acts die in 2020 op het festival verschijnen.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen