Rock Werchter 2020 presenteert Twenty One Pilots

Twenty One Pilots / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Rock Werchter maakt een nieuwe naam voor volgend jaar bekend. Twenty One Pilots staat in 2020 op het Belgische festival.

Met Twenty One Pilots heeft Rock Werchter de volgende klapper bekendgemaakt. De band is te zien op de zaterdag. Eerder werd Pearl Jam al aangekondigd voor het festival. Verder laat de organisatie weten binnenkort met nog meer nieuwe namen te komen.

Twenty One Pilots

Twenty One Pilots / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Twenty One Pilots is een Amerikaanse band, welke in 2009 werd geformeerd door Tyler Joseph, Nick Thomas en Chris Salih. Hiervan maakt alleen Joseph nog deel uit van de groep. De overige twee oorspronkelijke leden zijn in 2011 vervangen door Josh Dun. De band heeft inmiddels vijf albums op zijn repertoire staan, waarvan Trench, de meest recente plaat, eind vorig jaar is uitgebracht. Met hits als ‘Holding On To You’, ‘Stressed Out’, ‘Heathens’ en ‘My Blood’ hebben de heren voldoende materiaal om het publiek tot in de late uren te vermaken. 

Rock Werchter 2020

Rock Werchter Slope
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Rock Werchter vindt dit jaar alweer voor de 46e keer plaats. De line-up van het festival staat altijd garant voor een groot feest. In 2019 had het festival onder meer The Cure, Muse, Mumford & Sons en P!nk op het programma staan. Het komende jaar wordt ingekleurd door onder meer Pearl Jam. De band van frontman Eddie Vedder staat hiermee al voor de vijfde keer in tien jaar tijd op de Werchterse festivalweide.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 2-5 juli 2020
  • Kaartverkoop: Tickets gaan in de verkoop op 6 december. Kijk hier voor meer informatie.
  • Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen