Zelfbevestiging: OM naar Best Kept Secret 2020

651
Photo: Lyndxe Zakopal

De eerste zelfbevestiging voor Best Kept Secret 2020 is een feit. Metalband OM heeft via sociale media het Europese tourschema bekendgemaakt. Ook Best Kept Secret staat hiertussen.

OM sluit zich aan bij grote namen Massive Attack, The National, Fontaines D.C en Metronomy. Op Facebook deelde de band het tourschema voor aankomende zomer. Hiertussen staat ook Best Kept Secret. Naast BKS is te zien dat OM ook naar Hellfest en Botanique komt. Het festival in Hilvarenbeek heeft de komst van de groep nog niet bevestigd.

OM

In 2003 werd metalband OM opgericht. Sinds oprichting heeft de band maar liefst vijf studioalbums geproduceerd. De meest recente, Advaitic Songs, komt uit 2012. De heren zijn geen vreemden op festivals in Europa. Zo stonden ze in 2015 al op Le Guess Who? in Utrecht en waren ze in 2019 te zien op OFF Festival in Polen. Aankomend jaar zijn ze onder andere te zien op Best Kept Secret en Hellfest.

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.