Best Kept Secret
Tickets
10-12 juni 2022
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland

Zelfbevestiging: OM naar Best Kept Secret 2020

Photo: Lyndxe Zakopal

De eerste zelfbevestiging voor Best Kept Secret 2020 is een feit. Metalband OM heeft via sociale media het Europese tourschema bekendgemaakt. Ook Best Kept Secret staat hiertussen.

OM sluit zich aan bij grote namen Massive Attack, The National, Fontaines D.C en Metronomy. Op Facebook deelde de band het tourschema voor aankomende zomer. Hiertussen staat ook Best Kept Secret. Naast BKS is te zien dat OM ook naar Hellfest en Botanique komt. Het festival in Hilvarenbeek heeft de komst van de groep nog niet bevestigd.

OM

In 2003 werd metalband OM opgericht. Sinds oprichting heeft de band maar liefst vijf studioalbums geproduceerd. De meest recente, Advaitic Songs, komt uit 2012. De heren zijn geen vreemden op festivals in Europa. Zo stonden ze in 2015 al op Le Guess Who? in Utrecht en waren ze in 2019 te zien op OFF Festival in Polen. Aankomend jaar zijn ze onder andere te zien op Best Kept Secret en Hellfest.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2022

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 10-12 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.