Best Kept Secret ticket voor 2020 ook geldig voor 2021

Carly Rae Jepsen - Best Kept Secret 2019
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

In een mail naar kaartkopers maakt Best Kept Secret duidelijk dat een gekocht ticket ook volgend jaar geldig is. Daarnaast laat de organisatie weten binnenkort met informatie over de line-up van 2021 te komen.

Bezoekers van Best Kept Secret hebben het gemakkelijk komend jaar. Als je een kaartje hebt blijft deze automatisch geldig voor 2021. Hier hoeven kaartkopers geen stappen meer te ondernemen. Ook de barcode op accommodatie- of vervoerstickets blijven geldig voor 2021. De organisatie is hiermee onderdeel van het Bewaar je ticket, geniet later-initiatief.

Bezoekers die een accommodatie hebben geboekt bij Beekse Bergen krijgen van het safaripark bericht.

Best Kept Secret geeft ook meteen een reden om je ticket een jaar te bewaren. Het festival neemt zo veel mogelijk acts mee naar de volgende editie. De organisatie maakt daar in de komende weken meer over bekend.

Maak je er geen gebruik van een ticket voor Best Kept Secret 2021, dan kun je kiezen voor een Friendly Fire voucher. Daarnaast is er een restitutie mogelijkheid. Voor beide opties vul je een online formulier in. Dit kan tot 15 juni.

Best Kept Secret 2021

Best Kept Secret
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Best Kept Secret vindt doorgaans plaats op het evenemententerrein van de Beekse Bergen en heeft daarmee een prachtige natuurlijke omgeving. Zo kijk je vanaf het terrein over het Victoriameer, waar je op de warmere dagen ook nog eens heerlijk kunt pootjebaden.

Grote headliners met aan de onderkant van de poster nog heel veel te ontdekken: dat typeert de line-up van dit festival. Dit jaar moeten we helaas overslaan. Door het coronavirus kan BKS deze zomer niet plaatsvinden. Voor de 2020-editie stonden o.a. The StrokesThe NationalMassive Attack, Fontaines D.C. en Metronomy op het affiche.

Inmiddels is een groot deel van de line-up voor Best Kept Secret 2021 al bekend. Onder meer The Strokes, The National en Massive Attack keren terug op het affiche, terwijl ook Jamie XX zijn opwachting gaat maken.

Beluister onze Spotify-playlist van Best Kept Secret om je toch een beetje op het festival te kunnen wanen deze zomer: