Paaspop 2020 voegt MEROL, Serious Boaters en meer toe aan line-up

Hullabaloo 2019
Photo: Irene Schelwald / Festileaks

Het was even stil rondom Paaspop, maar de organisatie laat weer van zich horen. Onder meer MEROL en Serious Boaters zijn bevestigd voor de line-up van Paaspop 2020.

De officiële on-officiële opener van het festivalseizoen vult zijn affiche langzamerhand aan tot een knallende line-up om je paasweekend mee te vieren. Bovenstaande namen bevinden zich met de aankondiging namelijk in goed gezelschap: onder meer Danny Vera, KensingtonChef’Special en Dermot Kennedy staan al op de festivalposter.

Naast bovenstaande acts zijn er nog meer namen aan het affiche toegevoegd. De volledige lijst met aankondigingen vind je hieronder.

 • Aap uit de Mouw
 • Afro Bros
 • Akwasi & Band
 • Bare Jams
 • Blues Pills
 • Bullshit Bingo Royale met o.a. De Flamingo’s
 • Carlos Valdes • Chubby & The Gang
 • COMING FOUT met o.a. Pim Pam Pompen en Het Feestteam!
 • Dansado & de Feestneger • Enge Buren – Basta! (Afscheidstour)
 • Fab x Paans
 • Genta
 • House of Rock
 • Iguana Death Cult
 • Kruzo
 • MEROL
 • The Oneliners
 • Serious Boaters
 • Sjannies
 • The Stand Up Club
 • StarmanNL (David Bowie Tribute)
 • Team Rush Hour
 • Theo Lawrence
 • Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
 • WK Schuifelen

Mocht de line-up niet helemaal jouw ding zijn, dan hoef je je zeker niet te vervelen op Paaspop 2020. Traditiegetrouw staat het affiche van het festival ook stampvol toffe feestjes en andere randprogrammering. Naast de al eerder bekende terugkomst van het befaamde Singlefeestje, kun je dit jaar onder andere ook eten bij een heus sterrenrestaurant.

MEROL

Merel Baldé, beter bekend als MEROL, is een Nederlandse zangeres. MEROL maakt catchy popmuziek, waarin ze soms serieuze thema’s aansnijdt. Ze brak in 2018 door met het nummer ”LEKKER MET DE MEIDEN”. Inmiddels heeft ze nog meer hits uitgebracht, waaronder ”KERST MET DE FAM”, ”geen reet” en het nieuwste liedje ”Binnendingen”. Het nummer ”HOU JE BEK EN BEF ME” werd uitgeroepen tot Song van het Jaar 2019. Haar ep Superlatief verscheen vorig jaar. In 2020 staat ze onder meer op Paaspop.

Paaspop 2020

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop elk jaar met Pasen plaats. Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het terrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Ook is het terrein in Schijndel heel mooi aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus kan Paaspop in 2020 niet plaatsvinden. Onder meer Chef’SpecialKensington, Krezip en Danny Vera stonden op het affiche. Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina.

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen