Paaspop
Tickets
15-17 april 2022
Nederland
Schijndel, Nederland

Paaspop 2020 bevestigt Dermot Kennedy, Davina Michelle en meer

Dermot Kennedy

Een lading nieuwe namen voor Paaspop 2020! Onder meer Dermot Kennedy en Davina Michelle zijn aan het affiche toegevoegd.

Naast de komst van Kennedy en Michelle kondigde het festival vandaag nog 24 nieuwe namen aan. Bekijk zel in de lijst of de officiële aankondiging hieronder.

 • Dermot Kennedy
 • Davina Michelle
 • Frenna Deluxe
 • JP Cooper
 • Sanne Wallis de Vries
 • Elvana
 • Fresku (live)
 • Green Tree
 • Kakkmaddafakka
 • Mr. Belt & Wezol
 • Paul Elstak

Naast de aankondiging van deze nieuwe artiesten heeft het festival in Schijndel meer nieuws. Het festivalterrein wordt aangevuld met een sterrenrestaurant, een shopping mall en de Jack Daniel’s stage wordt twee keer zo groot.

Ben jij van plan om naar Paaspop te gaan? Koop dan nu je early bird tickets! Deze kun je namelijk nog maar kopen tot aan januari. Naast vele optredens bekijken is er genoeg te doen op het festivalterrein van Paaspop. Benieuwd wat je allemaal kan doen? Check dan deze randactiviteiten van vorig jaar. Wil je weten hoe het er op de camping aan toe gaat? Deze kampeerders deelden hun paasontbijtjes.

Dermot Kennedy

Het gaat hard met Dermot Kennedy. De Ierse singer-songwriter heeft met singles als ‘Power Over Me’ en ‘Outnumbered’ zijn eerste hits te pakken. Zijn debuutalbum Without Fear is dit jaar verschenen en Dermot gaat de hele wereld over. Afgelopen november stond hij nog in een uitverkochte AFAS Live en was hij ook dit jaar te vinden op het hoofdpodium van Lowlands. Aankomend jaar zal de Ier naast Paaspop, ook nog een bezoek brengen aan Pinkpop.

Paaspop 2020

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop elk jaar met Pasen plaats. Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het terrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Ook is het terrein in Schijndel heel mooi aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

Vanwege maatregelen omtrent het coronavirus kan Paaspop in 2020 niet plaatsvinden. Onder meer Chef’SpecialKensington, Krezip en Danny Vera stonden op het affiche. Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina.

Paaspop Logo

Paaspop 2022

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 15-17 april 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.