WOO HAH! 2020 presenteert Young Thug, Roddy Ricch en meer

794
Photo: Connor Rathbone

Een nieuwe lading namen voor WOO HAH! 2020 is een feit. Het festival bevestigt onder andere Young Thug en Roddy Ricch voor de aankomende editie.

Naast de hierboven genoemde namen, zijn ook NAV en Slowthai van de partij. Het volledige lijstje met nieuwe bevestigingen ziet er als volgt uit:

 • Young Thug
 • Roddy Ricch
 • NAV
 • Pop Smoke
 • Slowthai
 • Young M.A
 • Polo G
 • Shoreline Mafia
 • Danileigh
 • bbno$
 • Maxo Kream
 • ADF Samski
 • Alix Perez
 • Frenna
 • Imanu
 • Lauwtje
 • Lijpe
 • Pi’erre Bourne
 • Tyla Yaweh
 • Yung Nnelg

Bovenstaande namen staan op de poster met onder meer A$AP Ferg, Ski Mask The Slump God en droomheadliner Kendrick Lamar, die allen al eerder zijn aangekondigd. Ben je al overtuigd door de line-up? Scoor dan direct je ticket.

Young Thug

Jeffery Lamar Williams, beter bekend onder zijn artiestennaam Young Thug, is een van de grootste rappers binnen het trap-genre. De rapper heeft maar liefst negentien mixtapes op zijn naam staan, waarvan de eerste dateert uit 2011. Zijn eerste studioalbum So Much Fun volgde in 2019. Fans van Thugger hoeven in ieder geval niet meer lang te wachten op nieuw materiaal: hij liet weten dat de opvolger Punk al in februari uitkomt. Ruim op tijd voor WOO HAH! 2020 dus, waar hij voor het eerst sinds 2016 zijn opwachting zal maken.

WOO HAH! 2020

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Iedere zomer verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. Afgelopen zomer waren onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON en Rae Sremmurd aangekondigd. Voor de zevende editie staan onder meer Kendrick Lamar, A$AP Ferg en Ski Mask The Slump God op het affiche.

 • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
 • Datum: 10-12 juli 2020
 • Tickets: Een weekendkaart inclusief camping kost € 189,-; dagtickets vanaf € 59,-
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Student Kunst en Economie aan de HKU, fanatieke cd verzamelaar en heeft het liefste festivalposters als behang. Met een brede muzieksmaak probeer ik zoveel mogelijk festivals van mijn bucketlist af te strepen. Onder andere groot fan van Editors, Foals en Mumford and Sons.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.