Viral, de ultieme playlist tijdens jouw quasi-quarantaine

502
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Het coronavirus brengt van alles met zich mee. En één van die dingen: preventieve thuisblijfdagen. Was jij recentelijk in Italië, of vergat je in je elleboog te hoesten? Dan is de Viral afspeellijst het perfecte medicijn om je de dag door te helpen!

Op papier klinkt een aantal dagen thuiswerken of bankhangen zo slecht nog niet, totdat de verveling inslaat. Om die reden hebben wij de 100 sickste nummers op een rijtje gezet – letterlijk. Hierin vind je de beste meezingers om in je eentje he-le-maal uit je plaat te gaan.

Niet preventief thuis? Kom FESTEN!

FESTEN #2

Om heel eerlijk te zijn: we kunnen niet meer wachten op de zomer. We hebben zin om te dansen op de muziek die jij en wij leuk vinden, met de mensen die jij en wij leuk vinden. Gezien we de tijd niet kunnen versnellen, organiseert Festileaks op vrijdag 27 maart 2020 voor de tweede keer ‘FESTEN’. Dé alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers.

FESTEN, dat is festivallen zoals je gewend bent. Gewoon indoor bij onze vrienden in de Melkweg. Ontken het fenomeen ‘festivalseizoen’ en kom 27 maart FESTEN met je besten. Put on your dancing shoes en verwacht veel muziek van de artiesten waar we bij Festileaks dagelijks over schrijven. Aan genres doen we niet, aan dansbare positieve anthems des te meer. Eddie, Dave, Matthew, Billie, Kendrick, Till, Yannis, Taylor, Matt, Win, Thom, Alex, Ezra, Kevin en Torre lieten al weten present te zijn op de muzikale gastenlijst. Kom jij ook?

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Fan van Oost-Europese festivals tot aan sneakers, en de Koreaanse cultuur tot beleggen. Een goed circus aan interesses dus. En qua muziek? O.a. EDEN, Jeremy Zucker en Oh Wonder!