FESTEN

Zaterdag 14 mei in EKKO, Utrecht.

FESTEN

‘FESTEN’ is de alternatieve clubnacht voor festivalliefhebbers, georganiseerd door Festileaks. Gewoon lekker festivallen zoals je gewend bent, maar dan indoor. Als jij de handjes in de lucht gooit, zorgen wij voor dansbare positieve anthems van de artiesten waar we bij Festileaks dagelijks over schrijven. En natuurlijk voor de broodjes knak.

Op zaterdag 14 mei 2022 vindt in EKKO in Utrecht de volgende FESTEN plaats. De pandemie is achter de rug en een nu al onvergetelijke festivalzomer staat in het verschiet. Kunnen we dat nog wel een beetje, festivallen? Put on your dancing shoes en kom oefenen tijdens deze officieuze festivalseizoen pre-party!

Expect the expected. Slecht en duur parkeren bijvoorbeeld, dus kom vooral met het OV. Een strikte tassenpolicy uiteraard, dus neem vooral veel shit mee. Boze no tolerance meneren bij de ingang, maar na de poort alleen gelijkgestemden. Dus verder wordt het best gezellig. Wat heet! Wij rusten niet tot ook die laatste halve zool van je schoen gesleten is. FESTEN zal je. Want als Daft Punk niet meer naar de weides komt, dan gooien wij wel een nieuwe Alive in je bakkes. En anders Pearl Jam wel. Of The Whitest Boy.

FESTEN. Kansrijker dan tickets scoren voor Glastonbury. Zonniger dan lichttherapie. Nog minder dip dan de disco. Kom FESTEN alsof er geen seizoen bestaat.

Volgende FESTEN

Za. 14 mei 2022
23:30 - 04:00
EKKO, Utrecht

Haal nu je tickets

Een super geslaagde avond! Heb gelijk festivaltickets besteld de volgende dag!

FESTEN in de Melkweg, 31/01/2020

Echt een uniek feestje, helemaal gefocust op onze grote gezamenlijke liefde: festivals!

FESTEN in de Melkweg, 31/01/2020

Check de FESTEN Playlist