Lyrics Quiz: hoe goed ken jij de teksten van The Chemical Brothers?

354

Komende zomer staat er voor The Chemical Brothers een festivaltour op de planning. In augustus komen de heren naar ons land en staan ze op Lowlands. Ben jij al helemaal klaar voor de komst van het duo?

Het mag dan nog even duren tot het zover is, met voorpret kun je nooit vroeg genoeg beginnen. Over minder dan een half jaar staan The Chemical Brothers op Lowlands 2020, dus het is hoog tijd om de nodige songteksten er alvast eens bij te pakken. Ken jij al je favoriete nummers van het elektronische duo al uit je hoofd, of moet je misschien nog even oefenen? Test het in onderstaande Lyrics Quiz!

The Chemical Brothers

Chemical Brothers

The Chemical Brothers timmeren al sinds 1991 aan de muzikale weg. Met hits als ‘Galvanize’ en ‘Hey Boy, Hey Girl’ zetten ze al jaren iedere festivalweide in vuur en vlam. Zo hebben Pinkpop en Lowlands de succesvolle danceformatie meerdere keren geprogrammeerd. In 2020 staan de heren onder meer op Sónar en Lowlands.

In april van 2019 brachten ze hun meest recente werk uit. Het album No Geography werd door grote muziekplatforms als Pitchfork en NME zeer positief onthaald. Met het nummer ‘Got To Keep On’ van dit album scoorden de heren zelfs weer een bescheiden hitje.

20 Best Tracks op Spotify

Kun jij ook geen genoeg krijgen van de elektronische helden? Dan heb je geluk! We hebben jullie favoriete nummers namelijk samengevoegd in een Spotify Playlist. 

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Sinds de eerste keer Rock Werchter in 2015 elk jaar wel op wat festivals te vinden. Staat standaard op de eerste rij weg te kwijlen bij Bazart, maar geniet evengoed van Rammstein en alles wat daar tussen zit. Als Brabantse blijft het enige dat boven festivals gaat wel toch altijd carnaval.