Down The Rabbit Hole kondigt datum 2021 aan

2258
DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole komt met nieuwe data voor 2021 en reageert op de afgelasting in een statement. Het festival kan dit jaar niet plaatsvinden vanwege de verlengde maatregelen omtrent het coronavirus tot 1 september.

Volgend jaar vindt Down The Rabbit Hole plaats van 2 tot en met 4 juli 2021. De organisatie laat weten dat de afgelasting een enorme klap is, maar dat de getroffen maatregelen omtrent de festivalzomer op dit moment nodig zijn. De extra tijd wordt gebruikt om volgend jaar een ”droomeditie” neer te zetten.

Wie al een ticket voor Down The Rabbit Hole heeft bemachtigd, heeft automatische toegang tot de editie van 2021. Het Beuningse festival is namelijk aangesloten bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling. Dit is een initiatief waarmee bezoekers de culturele sector kunnen steunen. Andere ticket-opties bestaan uit een tegoed voor andere evenementen of een refund. Ticketkopers ontvangen hier later meer informatie over. Binnenkort lanceert Ticketmaster ook het Fan2Fan-platform. Hiermee kunnen bezoekers veilig een e-ticket verkopen of kopen. 

Corona en festivals

De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft groeiende consequenties voor festivals wereldwijd. Artiesten zeggen af, festivals worden afgelast en overheden stellen maatregelen op.

Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe het virus zich de komende maanden ontwikkelt, blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en festivals via onze speciale pagina. Je vindt er een liveblog, het laatste nieuws, statements van festivals en een duiding van cruciale momenten de komende tijd.

Down The Rabbit Hole 2020

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin.

In 2020 moeten we een jaar overslaan: door het aanhoudende coronavirus gaat het festival niet door. Onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche. Zoek nog een beetje troost van de afgelasting met behulp van onze playlist:

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022


Student Communicatiewetenschap in Amsterdam. Kan uren praten over de lyrics van Alex Turner, The Wytches en alles wat te maken heeft met Jack White, maar probeer daarmee vooral het feit te verbloemen dat ik abnormaal vaak naar Toto - Africa luister.