Bospop 2021 rectificeert: ”Lionel Richie, Joe Bonamassa en Beth Hart nog onzeker”

1041
Lionel Richie

Eergisteren bevestigde Bospop de komst van onder andere Sting en Kensington. In een mail aan kaartkopers bevestigde Ticketmaster ook Lionel Richie, Joe Bonamassa en Beth Hart. Het festival uit Weert gaf gisteren echter aan dat die artiesten nog onzeker zijn.

Hoewel de komst Lionel Richie, Joe Bonamassa en Beth Hart niet definitief is, is er ook goed nieuws. Bospop is in onderhandeling met de acts en geeft aan dat de gesprekken ”positief verlopen”. De organisatie hoopt binnen enkele weken ook ook deze drie artiesten aan de line-up te mogen toevoegen.

Onder de artiesten die wel bevestigd zijn, vinden we onder meer Sting. Voor de zanger is de aankondiging van Bospop 2021 de derde in drie jaar. In 2019 ging zijn optreden niet door vanwege ziekte en in 2020 gooit het coronavirus roet in het eten. Naast Sting halen ook acts als Kensington, White Lies en Jett Rebel het in 2020 geannuleerde optreden in.

Lionel Richie

Lionel Richie, wie kent hem niet? De Amerikaanse zanger startte zijn muzikale carrière bij de Commodores, om vervolgens begin jaren 80 solo verder te gaan. Dat deed hij niet onverdienstelijk. De zanger scoorde wereldhits met onder meer ‘Hello’ en ‘All Night Long’. De Amerikaan zit al ruim 50 jaar in het vak en bracht sinds het begin van zijn solo-carrière maar liefst tien platen uit, waarvan Tuskegee (2012) de meest recente is.

Hoewel hij op leeftijd is, denkt de zanger nog lang niet aan stoppen. In 2021 vindt je Lionel Richie onder andere op Belsonic Festival, Bospop en North Sea Jazz.

Bospop 2021

Bospop
Foto: Mathilda van Toor / Festileaks

Bospop is een driedaags festival dat plaatsvindt nabij Weert. Het evenement focust zich voornamelijk op classic rock. Zo sierden onder meer Toto, John Fogerty, Simple Minds en A-Ha in het verleden de line-ups. Voor Bospop 2021 zijn onder andere Sting en Kensington bevestigd. Ook Lionel Richie en Beth Hart staan op het affiche van het Limburgse festival.

  • Locatie: Evenemententerrein A2 Weert-Noord
  • Datum: 9 t/m 11 juli 2021
  • Tickets: Kaarten blijven geldig, nieuwe ticketverkoop start 1 juni
  • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht.